Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Κάναμε τα πάντα για να φέρουμε τον Τζέραρντ στην Τσέλσι»

Μουρίνιο: «Κάναμε τα πάντα για να φέρουμε τον Τζέραρντ στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2015 17:58
Το εγκώμιο του Στίβεν Τζέραρντ έπλεξε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αποκάλυψε πως η Τσέλσι βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του το 2005.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Στίβεν Τζέραρντ μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε πως ήταν ένας αντίπαλος που πάντα σέβονταν και θαύμαζε, ενώ αποκάλυψε πως η Τσέλσι έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του το 2005:

«Ο Τζέραρντ είναι ένας θρύλος για τη Λίβερπουλ και την Πρέμιερ Λιγκ. Πρόκειται για αντίπαλο που πάντα σεβόμουν και θαύμαζα. Κάναμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε και φτάσαμε πολύ κοντά. Ονειρευόμουν να είχα μεσαία γραμμή με Μακελελέ, Τζέραρντ και Λάμπαρντ.

Εγώ, ο κ. Αμπράμοβιτς και ο Πίτερ Κέιτον ονειρευόμασταν αυτή τη μεταγραφή. Οι άνθρωποι του ήταν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να έρθει στην Τσέλσι, όμως πιστεύω ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να έρθει. Ποτέ. Ο Τζέραρντ ήταν πάντα κόκκινος και πιστεύω ότι αυτή η απόφαση ήταν σωστή.

Ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση μου σε μεταγραφική περίοδο όπως επίσης όταν προσπάθησα ανεπιτυχώς να φέρω τον Λάμπαρντ στην Ίντερ. Φτάσαμε πολύ κοντά αλλά δεν έγινε…
» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει και το σύνθημα που ακούγεται από τους οπαδούς της ομάδας του για το περιβόητο γλίστρημα του Τζέραρντ στο παιχνίδι με την Τσέλσι:

«Δεν μου αρέσει αυτό το σύνθημα που φωνάζουν οι οπαδοί μας. Ίσως κάποιες φορές να έχει πλάκα, αλλά το να το λες συνέχεια, ειδικά όταν ένας παίκτης σαν αυτόν αξίζει σεβασμό, δεν το χρειαζόμαστε. Έχουμε τόσα άλλα συνθήματα αλλά αυτό δεν χρειάζεται να ακούγεται»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.