Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μαρσελίνιο ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Μαρσελίνιο ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2015 16:33
Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Μαρσελίνιο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 χρόνου και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο. «Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και μόλις ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου ήξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω» δήλωσε ο παίκτης.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μαρσελίνιο, καθώς ο πρώην μεσοεπιθετικός της Καλαμάτας και της Ξάνθης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τον Ατρόμητο και τη Δευτέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο 27χρονος αγωνίζονταν στη Σέριε Β με τη φανέλα της Κατάνια, όπου στο πρώτο μισό της σεζόν σημείωσε 1 γκολ σε 9 συμμετοχές (μία ως βασικός).

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:


Ανακοίνωσε Μαρσελίνιο ο Ατρόμητος
Το ποδόσφαιρο (στην ουσία) είναι τέχνη και φαντασία! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα (Marcelo Leite Pereira), πιο γνωστό ως Μαρσελίνιο .

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλάιο διάρκειας 1,5 χρόνου παρουσία των εκπροσώπων του και του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, έπειτα από τον Κώστα Κατσουράνη, συνδυάζει απερίφραστα στο παιχνίδι του, την τέχνη, το μπρίο, την ταχύτητα και τη φαντασία. Αγωνιζόταν στην Κατάνια με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι αλλά μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου ζήτησε από την ιταλική ομάδα να μείνει ελεύθερος δείχνοντας τη μεγάλη του θέληση για να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι.

«Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και μόλις ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου ήξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω. Όταν ήμουν αντίπαλος του Ατρόμητου πάντα είχα σεβασμό απέναντι του και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε αυτόν. Επίσης θυμάμαι την ωραία ατμόσφαιρα που συναντούσα όταν ερχόμουν να παίξω εδώ στο Περιστέρι» δήλωσε ο Μαρσελίνιο στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας και συνέχισε:

Ανακοίνωσε Μαρσελίνιο ο Ατρόμητος
«Στην Ιταλία ήταν καλά για κάποιον επαγγελματία ποδοσφαιριστή αλλά μαζί με την οικογένεια μου αποφασίσουμε να πάρουμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνει τώρα ο Ατρόμητο. Είχα προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες αλλά δεν ήθελα να πάω κάπου μόνο για να παίξω αλλά για να έχω στόχους. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που κάθε χρόνο έχει στόχους γι’ αυτό και ήρθα. Έχω όρεξη και κίνητρο για να προσφέρω και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε την είσοδό μας στην πρώτη πεντάδα».

Ο Μαρσελίνιο είπε ακόμη τα εξής:«Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον Ατρόμητο έπαιξε η οργάνωση της ομάδας. Διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις εφάμιλλες ευρωπαϊκών ομάδων και ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται μόνο πως θα παίξει μπάλα. Επίσης καταλυτικό ρόλο είχε και η παρουσία του κυρίου Πίντο τον οποίο ήξερα ως παίκτη και τώρα ως προπονητή και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του, βέβαιος ότι θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά όλοι μαζί. Προσωπικά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι θα δώσω τη ψυχή μου μέσα στο γήπεδο και θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο για τη φανέλα».

Ο Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1987 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου. Στην Ελλάδα, έχει 104 συμμετοχές ( 14 γκολ) μ την Ξάνθη στην Α’ Εθνική και 16 συμμετοχές (6 γκολ) με την Καλαμάτα στη Β’ Εθνική.

Αύριο θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.