Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Απώλειες για Ρόμα και Ίντερ (video)

Σέριε Α: Απώλειες για Ρόμα και Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2015 00:33
Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Σικελία η Ρόμα, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Παλέρμο και έδωσε την ευκαιρία στη Γιουβέντους να ξεφύγει με +5 στην κορυφή. «Κόλλησε» η Ίντερ, 0-0 με Έμπολι.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Ρόμα, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Παλέρμο στο «Ρέντζο Μπαρμπέρα» και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Η Παλέρμο πήρε προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Ντιμπαλά (έφτασε τα 10 στη φετινή Σέριε Α), ενώ είχε καλή στιγμή στο 39’ με κεφαλιά του Μπαρέτο για ένα δεύτερο τέρμα.

Στον αντίποδα, η Ρόμα ήταν κακή στο πρώτο μέρος, καθώς δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Ντέστρο (54’).

Η συνέχεα όμως δεν ήταν ανάλογη για τη Ρόμα, η οποία μάλιστα γλίτωσε το δεύτερο γκολ στο 60’, με τον Ντε Σάνκτις να νικάει σε τετ-α-τετ τον Ντιμπαλά. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Ρόμα να φτάνει τους 41 βαθμούς και να δίνει την ευκαιρία στη Γιουβέντους να ξεφύγει με +5 στην κορυφή.

Από την άλλη, η Παλέρμο έφτασε τους 26 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 8η θέση με Ίντερ και Μίλαν (παιχνίδι λιγότερο).

«Κόλλησε» η Ίντερ


Σέριε Α: Απώλειες για Ρόμα και Ίντερ (video)
Βαθμολογική απώλεια και για την Ίντερ, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Έμπολί και έχασε έδαφος στη μάχη για την 3η θέση.

Οι «νερατζούρι» ήταν απογοητευτικοί καθώς δεν δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην Έμπολι, η οποία αντίθετα είχε δύο καλές στιγμές με τον Πουτσαρέλι στο δεύτερο μέρος (58’, 61’) για να πάρει προβάδισμα.

Η καλύτερη φάση για την ομάδα του Μαντσίνι ήταν μια κεφαλιά του Παλάσιο στο 58’, ενώ η είσοδος του Σακίρι (ντεμπούτο) στο 74’ δεν βοήθησε τους φιλοξενούμενους, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.