Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Όρθιος» στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

«Όρθιος» στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2015 22:01
Με τον Μπεργκ να σκοράρει στο 78’ και στον Στιλ να πιάνει πέναλτι του Κολοβού στο 87’, ο Παναθηναϊκός έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα του Πανιώνιου, ο οποίος προηγήθηκε στο 33’ με τρομερό γκολ του Μπουμάλ. Πέταξαν ένα ημίχρονο οι «πράσινοι» που έχασαν ευκαιρίες στην επανάληψη για να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τους «πράσινους» να πληρώνουν την κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και να μένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για 4ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι.

Η ομάδα του Αναστασίου δεν κατάφερε να απειλήσει τον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο, με την επιλογή του Έλληνα τεχνικού να χρησιμοποιήσει τον Μπαϊράμι στην βασική ενδεκάδα να αποδεικνύεται ατυχής.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν ελεύθερους χώρους στον Παναθηναϊκό και στο 33’ κατάφεραν να σκοράρουν με καταπληκτικό γκολ του Μπουμάλ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Πανιώνιος «άγγιξε» το 2ο γκολ στο 40’ με τον Μπουμάλ να βρίσκει τον Ιμπαγάσα, ωστόσο ο έμπειρος άσος δεν μπόρεσε με κεφαλιά να «γράψει» το 2-0.

Η είσοδος του Νίκου Καρέλη αντί του Μπαιράμι στο ξεκίνημα της επανάληψης, βοήθησε τον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα άσο να χάνει και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 52’, καθώς νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Γιαννακόπουλο.

Οι «πράσινοι» έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης, είχαν κάποιες καλές στιγμές με σουτ των Πράνιτς (66’) και Πέτριτς (74’) ώσπου στο 78’ ο Μπέργκ έδωσε τη λύση, σκοράροντας από κοντά μετά από γύρισμα του Κλωναρίδη.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την πίεση ωστόσο στο 86’ ο Πανιώνιος είχε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναπάρει προβάδισμα, καθώς ο Μάνταλος υπέδειξε αυστηρό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σίλντενφελντ. Ο Κολοβός ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Στιλ απόκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Έλληνα μέσου, κρατώντας το 1-1.

Δύο λεπτά μετά ο Άγγλος πορτιέρο πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση στο «ψαλιδάκι» του Γιάννου και στις καθυστερήσεις ο Πράνιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1, καθώς δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να διατηρείται στην 3η θέση με 37 βαθμούς και τον Πανιώνιο να ξεφεύγει με +2 από τον ΟΦΗ στην 15η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.