Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Πέτριτς για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Πέτριτς για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2015 19:23
Με γκολ του Πέτριτς από οριακή θέση, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον ακίνδυνο Λεβαδειακό και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά του από τον 2ο ΠΑΟΚ. Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Μπεργκ οι «πράσινοι».

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό και διατηρήθηκε σε τροχιά τίτλου.

Οι «πράσινοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή και έψαχναν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Πιο απειλητικός παίκτης για την ομάδα του Αναστασίου ήταν ο Πέτριτς, ο οποίος είχε την πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο 18’ με σουτ που μπλόκαρε ο Σηφάκης και στο 29’ κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά-ψαράκι, έπειτα από φάουλ του Πέτριτς.

Σύμφωνα πάντως με το ριπλέι, ο Κροάτης επιθετικός φάνηκε να ήταν οριακά οφσάιντ σε μια δύσκολη φάση για τον διαιτητή.

Με εξαίρεση ένα σουτ του Μάντζιου στο 27’, ο Λεβαδειακός δεν απείλησε την εστία του Στιλ και στο 40’ οι «πράσινοι» φώναξαν για πέναλτι σε ανατροπή του Μπεργκ από τον Κώτσιο, ο οποίος βρήκε τα πόδια του Σουηδού, αλλά ο διαιτητής έχασε τη φάση.

Έπεσε ακόμα περισσότερο ο ρυθμός στην επανάληψη, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ αλλά παράλληλα να μην απειλούνταν από τους φιλοξενούμενους.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «πράσινοι» πήραν μια επαγγελματική νίκη που τους φέρνει προσωρινά στο -1 από τον ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.