Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παράταση μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΟΦΗ

Παράταση μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2015 21:11
Ζωντανός στη Σούπερ Λίγκα μένει μέχρι νεωτέρας ο ΟΦΗ. Όπως αποφάσισε το Δ.Σ της διοργάνωσης, οι Κρητικοί έχουν προθεσμία ως τις 12:00 της Τετάρτης ώστε να διευθετήσουν τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές για να μείνουν στο πρωτάθλημα.

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα, που κράτησε περισσότερες από τέσσερις ώρες, αποφασίστηκε να δοθεί διορία στον ΟΦΗ ως τις 12:00 της Τετάρτης ώστε να διευθετήσει τις οφειλές προς τους παίκτες (Ταυλαρίδη, Ρόβα και Γεωργίου) που έχουν καταθέσει προσφυγές εναντίον του.

Εφόσον τα καταφέρουν, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί κανονικά. Να σημειωθεί πως υπέρ της διορίας ψήφισαν όλες οι ΠΑΕ πλην των Παναθηναϊκού, Ξάνθης και Παναιτωλικού.

Μάλιστα ο δικηγόρος του ΟΦΗ, κ. Κατσίκης εξέφραζε την αισιοδοξία του κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Λίγκας ότι όλα θα γίνουν μέχρι την λήξη της διορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει


«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, αποφάσισε, μεταξύ των άλλων, το εξής: Αποφασίστηκε με ψήφους 13 υπέρ και 3 κατά (μειοψήφισαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Skoda Ξάνθη), όπως ανακληθεί ο ορισμός του αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, πλην αν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου 2015 η ΠΑΕ ΟΦΗ προσκομίσει όλα τα εκ του νόμου απαιτούμενα έγγραφα από τα οποία θα αποδεικνύεται η ικανοποίηση των οφειλών της προς ποδοσφαιριστές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.