Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φούτρε: «Ο Μέσι θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα μόνο για να παίξει στη Ρεάλ»

Φούτρε: «Ο Μέσι θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα μόνο για να παίξει στη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2015 15:45
Την άποψη του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα μόνο για λογαριασμό της Ρεάλ εξέφρασε ο Πάουλο Φούτρε, ο οποίος πρόσθεσε πως μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε τεράστιο εκνευρισμός τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, όπως είχε γίνει με τη μεταγραφή του Φίγκο στη «βασίλισσα».

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Πάρι Σεν Ζερμέν φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μέσι. Ωστόσο ο παλαίμαχος άσος της Ατλέτικο, Πάουλο Φούτρε θεωρεί πως μόνο η Ρεάλ μπορεί να αποκτήσει τον Αργεντινό άσο, εάν αυτός αποφασίσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα ο 48χρονος πρόσθεσε πως μια τέτοια κίνηση θα ενοχλούσε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, όπως με τη μετακίνηση του Φίγκο στη Ρεάλ:

«Δεν πιστεύω ότι ο Μέσι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Αν πάντως αποχωρήσει, θα γίνει μόνο για να πάει στη Ρεάλ. Με τον Φλορεντίνο Πέρεθ στην προεδρία, η Ρεάλ έχει τους οικονομικούς πόρους για να πραγματοποιήσει αυτή τη μεταγραφή. Επιπλέον, μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε τεράστιο εκνευρισμό στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, όπως τότε με την μεταγραφή του Φίγκο», δήλωσε ο Φούτρε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.