Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορυφαίος του 2014 ο Λεβ

Κορυφαίος του 2014 ο Λεβ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2015 20:48
Ο Γιόακιμ Λεβ αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του 2014, αφήνοντας τους Κάρλο Αντσελότι και Ντιέγκο Σιμεόνε στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για το 2014 απονεμήθηκε στον προπονητή της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος πριν λίγους μήνες οδήγησε τα «πάντσερ» στην κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Είναι μια τεράστια τιμή. Είναι το κερασάκι στην τούρτα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονταν δίπλα μου στην προσπάθεια αυτή, τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που φροντίζουν οι συνθήκες με τις οποίες δουλεύουμε στην Εθνική να είναι οι καλύτερες δυνατές», ανέφερε ο Λεβ και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους Γερμανούς προπονητές στο επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο για τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να φτάνουν σε εμένα οι καλύτεροι. Φυσικά και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα τα χρόνια. Τέλος στους υπεύθυνους της Μπουντεσλίγκα», τόνισε και απευθύνθηκε στους γερμανούς ποδοσφαιριστές:

«Είστε μια ομάδα με αρχές. Είστε παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Είναι μεγάλη μου τιμή που δουλεύω μαζί σας».

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι και στην τρίτη, ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.