Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2015 23:58
Με την τριάδα (Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες) να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο σερί ματς, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1 την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» και μείωσε στο -1 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ρεάλ, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Σπουδαία νίκη με 3-1 κόντρα στην Ατλέτικο πήρε στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Λουίς Ενρίκε να βρεθεί στο -1 από την κορυφή.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην Μπαρτσελόνα, η οποία είχε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε καθόλου από την Ατλέτικο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 12ο λεπτό με γκολ του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 23’ για να διπλασιάσει το σκορ της ομάδας του, ωστόσο στο 35’ ο Σούαρες κατάφερε να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους «μπλαουγκράνα», σκοράροντας από κοντά μετά από ασίστ του Μέσι, ο οποίος όμως κατέβασε τη μπάλα με το χέρι στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο διαιτητής τα… θαλάσσωσε και στην επανάληψη, δίνοντας πέναλτι σε ανατροπή του Χέσους Γκάμεθ από τον Μέσι, ο οποίος όμως δεν άγγιξε τον αντίπαλο του. Ο Μάντζουκις δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει την Ατλέτικο ξανά στο παιχνίδι, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στο 57’ για το 2-1 των «ροχιμπλάνκος».

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, η Μπαρτσελόνα δεν ήταν το ίδιο απειλητική στην επανάληψη, ωστόσο η Ατλέτικο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Έτσι, στο 88’ ο Μέσι εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη απομάκρυνση του Ραούλ Γκαρσία και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-1, που έφερε την ομάδα του στο -1 απ' τη Ρεάλ (έχει παιχνίδι λιγότερο).

Στον αντίποδα, η Ατλέτικο έμεινε στο -4 από την κορυφή και πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.