Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» κορυφής για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» κορυφής για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2015 21:19
Στο ντεμπούτο του Βίτορ Περέιρα, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια και ανέβηκε μόνος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ! Δύο γκολ ο Μήτρογλου (19’, 53’), το άλλο τέρμα ο Ντοσεβί (30’), μείωσε στο 82’ ο Λουσέρο για τους γηπεδούχους.

Στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 3-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια και σε συνδυασμό με τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, ανέβηκε μόνος στην 1η θέση με +2 από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ουσιαστικοί και κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Τσόρι με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Μήτρογλου, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 1-0 στο 19’.

Η ομάδα του Περέιρα δεν άφηνε κενούς χώρους και στο 30’ έφτασε σε 2ο τέρμα, με τον Αφελάι, που επέστρεψε ως βασικός, να βρίσκει τον Ντοσεβί και ο Γάλλος με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η Ξάνθη, με εξαίρεση μια ευκαιρία με τον Σολτανί στο 7ο λεπτό, δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος και στο 53’ δέχτηκε και 3ο τέρμα, με τον Μήτρογλου να χρίζεται ξανά σκόρερ με κοντινή προβολή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσόρι και κεφαλιά του Κασάμι.

Τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Καπετάνο για να μειώσουν σε 3-1, κάτι που εν τέλει κατάφεραν στο 82’ με γκολ του Λουσέρο. Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη αλλά και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φετινή ενός έδρας ήττα για την Ξάνθη, που έμεινε στην 7η θέση, ισοβαθμώντας με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο στους 25 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.