Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Διέλυσε τον Εργοτέλη  ο Παναθηναϊκός!

Σούπερ Λιγκ: Διέλυσε τον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2015 19:11
Καταιγιστικός ήταν κόντρα στον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πήρε εμφατική νίκη με 5-0 στη Λεωφόρο, πετυχαίνοντας και τα 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Χατ-τρικ ο Μπεργκ (11’, 15’, 43’), δύο γκολ ο Κλωναρίδης (8’, 23’). Τρεις ασίστ ο Πέτριτς!

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, συνέτριψε με 5-0 τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση με 33 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πράσινων» ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (11’, 15’, 43’), ενώ τα άλλα δύο γκολ σημείωσε ο Κλωναρίδης (8’, 23’). Εντυπωσιακός ήταν και ο Πέτριτς, ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ!

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Αναστασίου έκανε συντήρηση δυνάμεων καθώς ακολουθεί το παιχνίδι της Τετάρτης (14/1) με τον Λεβαδειακό.

Από την πλευρά του, ο Εργοτέλης ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χάντι (δοκάρι στο 4’ και σουτ στο 6’), ωστόσο στη συνέχεια γνώρισε την συντριβή από τους «πράσινους», οι οποίοι με τη νίκη τους ανέβηκαν στην 3η θέση με 33 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.