Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τρίτη σερί απώλεια για Μίλαν (video)

Σέριε Α: Τρίτη σερί απώλεια για Μίλαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2015 02:51
Τρίτη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για τη Μίλαν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Τορίνο. Μενέζ (3') και Γλιγκ (81') τα γκολ, με δέκα παίκτες από το 45+3' λόγω αποβολής του Ντε Σίλιο οι «ροσονέρι».

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη «σφαλιάρα» από τη Σασσουόλο η Μίλαν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Τορίνο και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για την 3η θέση.

Η ομάδα του Ιντζάγκι κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μενέζ, ο οποίος έφτασε τα 9 γκολ στη Σέριε Α. Ωστόσο, όπως και κόντρα στη Σασσοόλο, οι «ροσονέρι» δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το γρήγορο προβάδισμα καθώς η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στην Τορίνο.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για να πάνε με το 1-1 στα αποδυτήρια, έχοντας μεταξύ άλλων χαμένο τετ-α-τετ με τον Κουαλιαρέρα και δοκάρι με τον Νταρμιάν!

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τη Μίλαν στο 45+3΄ όταν έχασε με κόκκινη τον Ντε Σίλιο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι να κλεισούν στην περιοχή τους σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος!

Σέριε Α: Τρίτη σερί απώλεια για Μίλαν (video)
Η Τορίνο συνέχιζε να ψάχνει το γκολ και η πίεση της απέδωσε καρπούς στο 81’, με τον Γκλικ να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Πέρες. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την Μίλαν να μένει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται για την ώρα στο -4 από την 3η θέση.

Στο άλλο παιχνίδι, Σασσουόλο και Ουντινέζε ήρθαν ισόπαλες 1-1. Ο Τζάτζα νίκησε από κοντά τον Καρνέζη δίνοντας το προβάδισμα στους «νεροβέρντι» στο 15’, ωστόσο στο 26’ ήρθε η απάντηση από τον Τερό, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να ξαναπάρουν προβάδισμα στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ο Καρνέζης με τις αποκρούσεις του αλλά και το δοκάρι, σε σουτ του Μπεράρντι στο 84’, δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ντι Φραντσέσκο να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Εκτός από τον Καρνέζη, σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Κονέ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.