Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με εκπλήξεις η αποστολή της Βραζιλίας

Με εκπλήξεις η αποστολή της Βραζιλίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2013 00:03
Την 23αδα της εθνικής Βραζιλίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ανακοίνωσε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Κακά και Ροναλντίνιο αλλά ούτε και οι Ραμίρες, Ραφαέλ και Πάτο.

Φαίνεται πως οι εμφανίσεις του Ροναλντίνιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν έπεισαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «Σελεσάο», Λουίς Φελίπε Σκολάρι ο οποίος τον απέκλεισε από την αποστολή για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το καλοκαίρι, ενώ άφησε εκτός και τον Κακά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Πάτο ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Κορίνθιανς, όπως και οι «άγγλοι» Ραμίρες και Ραφαέλ, οι οποίοι αγωνίζονται σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα διεξαχθεί στην Βραζιλία στις 15 με 30 Ιουνίου ενώ οι υπόλοιπες 7 χώρες που θα πάρουν μέρος είναι Ιταλία, Ιαπωνία και Μεξικό στο 1ο όμιλο και Ισπανία, Ουρουγουάη, Νιγηρία, Ταϊτή στον 2ο όμιλο.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας:


Τερματοφύλακες

Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ντιέγκο Καβαλιέρι (Φλουμινένσε)

Αμυντικοί

Νταβίντ Λουίς (Τσέλσι), Τιάγκο Σίλβα (Παρί ΣΖ), Ντάντε (Μπάγερν), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο), Ντανιέλ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαρσέλο (Ρεάλ), Φιλίπε Λούις (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ζεάν (Φλουμινένσε)

Μέσοι

Λουίζ Γκουστάβο (Μπάγερν), Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Φερνάντο (Γκρέμιο), Ζάντσον (Σάο Πάουλο), Ερνάνες (Λάτσιο), Μπερνάρντ (Ατλέτικο Μινέιρο), Λούκας Μόουρα (Παρί Σεν-Ζερμέν), Οσκάρ (Τσέλσι)

Επιθετικοί

Νεϊμάρ (Σάντος), Φρεντ (Φλουμινένσε), Χουλκ (Ζενίτ), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.