Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά μόνη στην κορυφή η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά μόνη στην κορυφή η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2015 18:53
Η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Νιούκαστλ στο Λονδίνο και ξέφυγε με +2 στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ καθώς στο άλλο παιχνίδι η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και υποχώρησε στην 2η θέση.

Παρά την κακή της εμφάνιση στο πρώτο μέρος, η Τσέλσι βελτίωσε την απόδοση της στην επανάληψη και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Νιούκαστλ, με αποτέλεσμα να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ισοπαλία (1-1) της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Έβερτον.

Η Νιούκαστλ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για ανοίξει το σκορ, ωστόσο η αστοχία του Πέρεθ στο 18’, η σωτήρια απόκρουση του Τσεχ σε προσπάθεια του Καμπέλα στο 32’ αλλά και το δοκάρι σε σουτ του Σισοκό στο 38’ κράτησαν το μηδέν για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Μάλιστα στο 43’ μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ, ο Οσκάρ «έγραψε» από κοντά το 1-0 για την Τσέλσι, η οποία πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η ιστορία του ματς ήταν διαφορετική στην επανάληψη, καθώς οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους, απέκτησαν τον έλεγχο και στο 59’ διπλασίασαν το προβάδισμα τους με ωραίο γκολ του Ντιέγκο Κόστα (έφτασε τα 15 στην Πρέμιερ Λιγκ).

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στα υπόλοιπα λεπτά με αποτέλεσμα η Τσέλσι να πάρει τη νίκη και να βρεθεί στο +2 από την Μάντσεστερ Σίτι. Στα αξιοσημείωτα ότι η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο παρέμεινε αήττητη στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία της για 5ο σερί εντός έδρας παιχνίδι.

Στο -2 η Μάντσεστερ Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά μόνη στην κορυφή η Τσέλσι (video)
Στην 2η θέση υποχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Έβερτον και βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή.

Οι «πολίτες» ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Γιόβετιτς και Σίλβα, ωστόσο η καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος άνηκε στην Έβερτον, η οποία είχε δοκάρι με σουτ του Κόουλμαν στο 43’.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και απείλησαν με τους Μπάρκλει και Λουκάκου για να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο στο 74’, μετά από αντεπίθεση, ο Φερναντίνιο έδωσε το προβάδισμα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η απάντηση για την Έβερτον, με τον Νέισμιθ να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπέινς, ο οποίος έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ (45).

Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με τον 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε και την Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται πλέον στο -2 από την Τσέλσι.

Νέα απώλεια για τη Γουέστ Χαμ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Σουόνσι, ενώ νίκες-«ανάσα» πήραν Λέστερ (1-0 την Άστον Βίλα) και Μπέρνλι (2-1 την ΚΠΡ). Νίκη και για τη Γουέστ Μπρομ , η οποία κέρδισε με 1-0 τη Χαλ, με τον Σαμαρά να μένει στον πάγκο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.