Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με Μάρκοβιτς η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με Μάρκοβιτς η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2015 17:20
Με γκολ του Μάρκοβιτς στο 9ο λεπτό, η Λίβερπουλ έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Σάντερλαντ και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά της από την 4η θέση. Τρία δοκάρια στο παιχνίδι (δύο για τη Λίβερπουλ, ένα για τη Σάντερλαντ).

Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Λίβερπουλ, η οποία ήταν καλύτερη και έφυγε δίκαια με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Σάντερλαντ.

Πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους» ήταν ο Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 31’ σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων με… ακροβατικό σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή.

Η Λίβερπουλ είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πάει με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια, έχοντας νέο δοκάρι με τον Χέντερσον στο 40’ αλλά και ευκαιρίες με Τζέραρντ και Μπορίνι.

Στο 49’ ο Μπρίντκατ άφησε τη Σάντερλαντ με αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο τρία λεπτά μετά ο Τζόνσον σημάδεψε το δοκάρι του Μινιολέ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να βάλει τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τη Λίβερπουλ να παίρνει τη νίκη και να μειώνει προσωρινά στο -4 τη διαφορά της από την τετράδα.

Το γκολ:




Το δοκάρι του Μάρκοβιτς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.