Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Περίπατος για Μπαρτσελόνα (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Περίπατος για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2015 01:01
Την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου «καθάρισε» από το πρώτο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα, η οποία διέλυσε με 5-0 την Έλτσε στο «Κάμπ Νου» και πλέον μπορεί να ετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με την Ατλέτικο. Δύο γκολ ο Νεϊμάρ (34’, 59’), από ένα οι Σουάρες (39’), Μέσι (45’ πεν.) και Άλμπα (55’).

Την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρεάλ-Ατλέτικο, «καθάρισε» από το πρώτο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα, η οποία διέλυσε με 5-0 την ουραγό της Πριμέρα, Έλτσε στο «Καμπ Νου» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Σοσιεδάδ του Μόγιες.

Οι «μπλαουγκρανα» «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη, με τον Νεϊμάρ να «γράφει» το 1-0 στο 34’, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Σουάρες διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Ο Μέσι με πέναλτι στο 45’ πέτυχε το 3ο γκολ της Μπαρτσελόνα, ενώ Άλμπα στο 55’ και Νεϊμάρ με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 59’ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σεβίλλη κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Γρανάδα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Ανδαλουσία.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.