Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Βαλντές

Υπέγραψε στη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Βαλντές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2015 00:15
Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 χρόνοθ με προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Μετά την αποχώρηση του από τη Μπαρτσελόνα στο φινάλε της περασμένης σεζόν, ο Βίκτορ Βαλντές θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, υπογράφοντας συμβόλαιο 1,5 χρόνου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ υπάρχει και προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 32χρονος πορτιέρο, ο οποίος προπονούνταν εδώ και αρκετό διάστημα με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, θα αποτελέσει τη δεύτερη λύση τερματοφύλακα στην ομάδα, καθώς ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει πάρει «σπίτι» του τη φανέλα βασικού μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν.

Υπέγραψε στη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Βαλντές
Μάλιστα ο Βαλντές έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές: «Αυτή τη στιγμή ο Νταβίντ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Πραγματοποιεί τρομερή σεζόν και πιστεύω πως είναι ο καλύτερος» δήλωσε για τον Ντε Χέα ο Βαλντές ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόφαση του να υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους»:

«Είναι μεγάλη τιμή να υπογράφεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Λουίς Φαν Χαάλ και τον σύλλογο που μου έδωσαν την δυνατότητα να κάνω αποκατάσταση και να προπονηθώ στις εγκαταστάσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Από την παρουσία μου εδώ μπορώ να πω ότι πρόκειται για ιδιαίτερο σύλλογο. Έχω δουλέψει με τον Φαν Χαάλ στην Μπαρτσελόνα και το να συνεργαστώ μαζί του και στην Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο Ισπανός γκολκίπερ.

Από την πλευρά του ο Λουίς Φαν Χαάλ δήλωσε: «Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και ήταν εντυπωσιακός στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα το προηγούμενο διάστημα. Έρχεται στον σύλλογο ως ο νούμερο δύο τερματοφύλακας και αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στην πρώτη ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.