Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τριάρα η ΑΕΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τριάρα η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2015 19:20
Με πανηγυρικό τρόπο εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και «σφράγισε» την πρώτη θέση στον όμιλο, αφήνοντας παράλληλα εκτός τους Περιστεριώτες μετά και τη νίκη του Πανθρακικού κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών με 2-1. Αραβίδης (6’), Λαμπρόπουλος (30’) και Τζανετόπουλος (58’) τα γκολ, αποβλήθηκε στο 45’ για τους φιλοξενούμενους ο Πίτου Γκαρσία.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στον Ατρόμητο η ΑΕΚ, η οποία ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο της και να αφήσει εκτός συνέχειας τους Περιστεριώτες.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να προηγηθεί από το… καλημέρα, καθώς στο 6ο λεπτό ο Αραβίδης «έγραψε» το 1-0 εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Γκορμπούνοφ, ο οποίος έχασε τη μπάλα από τα χέρια του.

Η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, είχε ευκαιρίες με κεφαλιά του Μάνταλου (19’ ) και σουτ Αραβίδη (21’) και στο 30’ ο Λαμπρόπουλος με ωραία κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την «Ένωση» στο πρώτο μέρος και στο 45’ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Πίτου Γκαρσία για σκληρό μαρκάρισμα στον Ανάκογλου.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ συνέχιζε να κυριαρχεί, είχε δοκάρι στο 46’ με σουτ του Μάνταλου και χαμένο τετ-α-τετ με τον Πλατέλλα στο 54’, ώσπου στο 58’, ο Τζανετόπουλος «έγραψε» το 3-0 με πλασέ, ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Μάνταλο.

Ο Ατρόμητος απείλησε με σουτ του Κοντοέ στο 76’ ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του ήταν στο 90’ με σουτ του Κιβρακίδη από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Το τελικό 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ΑΕΚ να περνάει στους «16» και τον Ατρόμητο να μένει εκτός συνέχειας μετά και τη νίκη του Πανθρακικού κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών με 2-1.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. AEK 7
2. Πανθρακικός 5
--------------------------
3. Ατρόμητος 4
4. Ηρακλής Ψαχνών 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.