Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σακίρι η Ίντερ

Ανακοίνωσε Σακίρι η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2015 16:38
Τη συμφωνία της με τη Μπάγερν για την απόκτηση του Σέρνταν Σακίρι ανακοίνωσε η Ίντερ, με τα ιταλικά Μέσα να αναφέρουν πως οι «νερατζούρι» θα καταβάλουν το ποσό των 18 εκατ. ευρώ στους Βαυαρούς για την αγορά του Ελβετού άσου.

Μετά τον Λούκας Ποντόλσκι, η Ίντερ προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Μπάγερν για την απόκτηση του Σέρνταν Σακίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 23χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Μιλάνο για τις υπογραφές, ενώ τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως ο διεθνής άσος θα αγωνιστεί στην Ίντερ με την μορφή εξάμηνου δανεισμού και στη συνέχεια οι «νερατζούρι» θα υποχρεωθούν να καταβάλουν το ποσό των 18 εκατ. ευρώ στη Μπάγερν για την αγορά του παίκτη.

Ο Σακίρι δεν μπορούσε να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μετρώντας 1 γκολ σε 9 συμμετοχές (3 ως βασικός) στη Μπουντεσλίγκα τη φετινή σεζόν, αλλά και 1 γκολ σε 4 συμμετοχές (καμία ως βασικός) στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport» ο παίκτης υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και θα απολαμβάνει ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 2,75 εκατ. ευρώ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.