Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Σέριε Α: Άλωσε το «Σαν Σίρο» η Σασσουόλο (video)

Σέριε Α: Άλωσε το «Σαν Σίρο» η Σασσουόλο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2015 18:02
Σπουδαία νίκη με 2-1 στην έδρα της Μίλαν και μάλιστα με ανατροπή πήρε η Σασσουόλο αφήνοντας τους «ροσονέρι» στο -5 από την 3η θέση. Ήττα (1-0) από την ουραγό Πάρμα η Φιορεντίνα, έριξε πεντάρα (5-0) στην Κάλιαρι η Παλέρμο.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2015 η Μίλαν, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Σασσουόλο στο «Σαν Σίρο» και έχασε έδαφος στη μάχη για την 3η θέση.

Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του Πιόλι, ωστόσο στη συνέχεια η Σασσουόλο ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 28’ με γκολ του Σανσόνε έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μπεράρντι.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 67’ ο Ζάζα με τρομερό σουτ στην κίνηση έπειτα από κόρνερ του Μπεράρντι. Στα υπόλοιπα λεπτά η Μίλαν πίεσε για την ισοφάριση και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Πατσίνι στο 75’ ωστόσο το 2-1 υπέρ της Σασσουόλο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ντεμπούτο έκανε ο Αλέσιο Τσέρτσι ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 65’ και είχε ευκαιρία για να σκοράρει λίγο πριν το δεύτερο γκολ της Σασσουόλο.

 Σέριε Α: Άλωσε το «Σαν Σίρο» η Σασσουόλο (video)
Μεγάλη νίκη για την ουραγό Πάρμα, η οποία κέρδισε με 1-0 την Φιορεντίνα χάρη σε γκολ του Κόστα (11’).

Οι «βιόλα» είχαν χαμένο πέναλτι με τον Γκόμες (34΄) και αρκετές ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολης των Γκονσάλες (79’) και Σάβιτς (86’).

Περίπατο έκανε κόντρα στην Κάλιαρι η Παλέρμο η οποία πήρε μεγάλη νίκη με 5-0, ενώ η Τζένοα του Φετφατζίδη (μπήκε στο 57’) ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Αταλάντα στη Γένοβα, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Τέλος, ισόπαλα 0-0 έληξαν τα παιχνίδια Κίεβο-Τορίνο και Έμπολι - Βερόνα




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.