Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Μόνη 3η με τριάρα η Λάτσιο

Σέριε Α: Μόνη 3η με τριάρα η Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2015 00:25
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φίλιπ Άντερσον (γκολ και δύο ασίστ), η Λάτσιο κέρδισε με 3-0 την Σαμπντόρια στο Ολίμπικο και πέρασε προσωρινά μόνη στη 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2015 η Λάτσιο, η οποία κέρδισε με 3-0 την Σαμπντόρια του Σίνισα Μιχάιλοβιτς (άλλοτε παίκτης των «λατσιάλι») και πέρασε προσωρινά μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Φίλιπ Άντερσον ο οποίος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Παρόλο στο 38’ ενώ ο Βραζιλιάνος με τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο 41’ «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του Πιόλι.

Η απουσία του Γκαμπιαντίνι (υπέγραψε στη Νάπολι) ήταν φανερή για τη Σαμπντόρια, η οποία δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς και στο 66’ ο Τζόρτζεβιτς -μετά από νέα ασίστ του Άντερσον- διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους «λατσιάλι».

Έτσι, η Λάτσιο ανέβηκε στην 3η θέση με 30 βαθμούς και πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Ρόμα (11/1). Στον αντίποδα, αυτή ήταν μόλις η 2η ήττα της Σαμπντόρια στο φετινό πρωτάθλημα, με τους Γενοβέζους να μένουν στην 4η θέση με 27 βαθμούς, όσους έχει και η Νάπολι αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.