Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας η Μαρσέιγ! (video)

Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας η Μαρσέιγ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2015 02:21
Αποκλεισμός «σοκ» για τη Μαρσέιγ, καθώς οι πρωτοπόροι του γαλλικού πρωταθλήματος ηττήθηκαν με 5-4 στα πέναλτι από τη Γκρενόμπλ (ομάδα 4ης κατηγορίας) και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου!

Μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Γαλλίας, καθώς η Γκρενόμπλ που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία (μέχρι το 2010 αγωνίζονταν στην πρώτη και ένα χρόνο μετά έπεσε στην 5η λόγω χρεοκοπίας) νίκησε με 5-4 στα πέναλτι τη Μαρσέιγ (2-2 κ.δ, 3-3 παράταση) και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μπιέλσα πήρε δύο φορές προβάδισμα στη κανονική διάρκεια με γκολ του Ζινιάκ (6’, 33’), ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν δύο φορές με τους Νασραλά (10’) και Χατσί (49’) οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση.

Η Μαρσέιγ πήρε εκ νέου προβάδισμα με γκολ του Αγιού στο 98’ όμως στο 120+1’ ο Μπενγκριμπά έστειλε το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα»! Εκεί, η Γκρενόμπλ πήρε την πρόκριση με 5-4 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «32».

Νωρίτερα την πρόκριση εξασφάλισαν Μονακό (2-0 τη Νιμς), Μπορντό (2-1 την Τουλούζ), Σεντ Ετιέν (1-0 τη Νανσί στην παράταση) και Λιόν (3-2 τη Λανς).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.