Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο Άμστερνταμ με τους... τραυματίες η Τσέλσι

Στο Άμστερνταμ με τους... τραυματίες η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2013 15:27
Στην αποστολή της Τσέλσι για τον αυριανό τελικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Μπενφίκα συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Εντέν Αζάρ, Τζον Τέρι και Όμπι Μίκελ, ωστόσο η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη.

Οι περσινοί κάτοχοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν στο Άμστερνταμ περίπου στις 13.30 και αύριο θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ , θέλοντας να γίνουν η πρώτη Αγγλική ομάδα που θα καταφέρει να έχει όλα τα Ευρωπαϊκά τρόπαια στη συλλογή της.

Ωστόσο σε αυτή τους την προσπάθεια είναι αρκετά πιθανό να στερηθούν την παρουσία αρκετών βασικών της στελεχών, καθώς ο αρχηγός της Τζον Τέρι και ο Εντέν Αζάρ, που έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα των «μπλε», τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα το Σάββατο και δύσκολα θα δώσουν το παρόν στη βασική ενδεκάδα.

Από την άλλη, τραυματίας είναι και ο βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας, Όμπι Μίκελ, ωστόσο το… παρήγορο για τους οπαδούς των Λονδρέζων είναι ότι και οι τρεις ταξίδεψαν στο Άμστερνταμ και συγκεντρώνουν πιθανότητες να αγωνιστούν, κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στο Άμστερνταμ με τους... τραυματίες η Τσέλσι
Στο Άμστερνταμ με τους... τραυματίες η Τσέλσι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.