Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Ουσέρο

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Ουσέρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2015 00:41
Μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Φερνάντο Ουσέρο, με τον Ισπανό μέσο του Αστέρα Τρίπολης να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο το οποίο φέρεται ότι θα έχει διάρκεια 2,5 ετών. Κοντά και σε Μπλάνκο.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο «δικέφαλος του Βορρά» τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή αλλά και με τον Αστέρα Τρίπολης και ο 30χρονος μέσος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο.

Αυτό πιθανότατα θα έχει διάρκεια 2,5 ετών με τις αποδοχές του παίκτη να φέρεται ότι θα ανέρχονται στις 250.000 ευρώ.

Ο Ουσέρο μετράει 2 γκολ σε 19 συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ τη φετινή σεζόν ενώ συνολικά έχει σημειώσει 15 τέρματα σε 127 εμφανίσεις με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Κοντά και σε Μπλάνκο


Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Ουσέρο
Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο από τη Γουέστ Μπρομ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο «δικέφαλος του Βορρά» τα έχει βρει με τον 26χρονο Αργεντινό μέσο και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες με την αγγλική ομάδα, ώστε να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού συν οψιόν αγοράς.

Η Γούεστ Μπρομ απέκτησε το φετινό καλοκαίρι τον Μπλάνκο από τη Μέταλιστ, ωστόσο ο παίκτης δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Ίαν Έρβιν (που αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας) με αποτέλεσμα να μετράει μόλις 5 συμμετοχές (2 ως βασικός) σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.