Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δώρο σε Βαλβέρδε από Γρανάδα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δώρο σε Βαλβέρδε από Γρανάδα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2013 01:21
Με γκολ του Ρέθιο στο 90+3’, η Γρανάδα πήρε την ισοπαλία με 2-2 μέσα στο «Ανοέτα» της Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία είδε τη Βαλένθια να την «πιάνει» στην 4η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τέρμα του Αχιρέτσε, ωστόσο η ομάδα του Λούκας Αλκαράθ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 15’ με τον Ελ-Αραμπί.
Ο Αχιρέτσε ύστερα από ασίστ του Βέλα, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο τέλος του πρώτου μέρους, ωστόσο ο Ρέθιο «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας, σκοράροντας στο 90+3’ λεπτό της αναμέτρησης για το τελικό 2-2.

Έτσι, η μάχη για την 4η θέση φαίνεται ότι θα έχει φινάλε θρίλερ στην Ισπανία, καθώς 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, Βαλένθια και Σοσιεδάδ ισοβαθμούν στην προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την δεύτερη ωστόσο να ευνοείται στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από την άλλη, με τον βαθμό της ισοπαλίας, η Γρανάδα «έπιασε» την Οσασούνα στην 15η θέση, και απομακρύνθηκε με 4 βαθμούς από την 18η Λα Κορούνια η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.