Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαβέτσι: «Σκέφτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Λαβέτσι: «Σκέφτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2015 03:30
Στην αποκάλυψη πως σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο προχώρησε ο Εζέκιελ Λαβέτσι, ο οποίος είναι αμφίβολο εάν θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε πριν λίγες ημέρες.

«Βόμβα» έριξε σε συνέντευξη του στη «Marca» ο Εζέκιελ Λαβέτσι ο οποίος αποκάλυψε πως σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο:

«Μερικές φορές σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα. Μόλις κρεμάσω τα παπούτσια μου, δεν θα συνεχίσω στον κόσμο των σπορ. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω. Σίγουρα, το καλύτερο πράγμα που μου προσφέρει το ποδόσφαιρο είναι η δυνατότητα να ζω καλά, να ανακαλύπτω νέες κουλτούρες και να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, όταν αυτό είναι δυνατό.

Το χειρότερο του αθλήματος είναι το περιβάλλον του. Όλοι λειτουργούν με τα δικά τους συμφέροντα. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται απ’ έξω...
» δήλωσε στη «Marca» ο Λαβέτσι, ο οποίος είναι αμφίβολο εάν θα παραμείνει στην Παρί μετά την ενέργεια του να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στο Μαρόκο, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα με την Ίντερ.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ο 29χρονος άσος ανάρτησε οικογενειακή φωτογραφία στο instagram από παραλία, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του Λοράν Μπλαν, που ζήτησε εξηγήσεις από τον ποδοσφαιριστή για την δίχως άδεια επέκταση της άδειας του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.