Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2015 19:29
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Λέστερ χάρη σε δύο πέναλτι του Τζέραρντ, όμως οι «αλεπούδες» με δύο γκολ σε δύο λεπτά απέδρασαν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Άνφιλντ»!

Δεν ξεκίνησε καλά το 2015 για τη Λίβερπουλ, καθώς οι «κόκκινοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο «Άνφιλντ» με την ουραγό Λέστερ, παρότι είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς προηγήθηκε στο 17’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζέραρντ, το οποίο όμως δεν θα έπρεπε να δοθεί καθώς ο Μόργκαν έδιωξε τη μπάλα με το κεφάλι και όχι με το χέρι όπως θεώρησε ο διαιτητής.

Οι «κόκκινοι» είχαν δύο καλές στιγμές με τον Λαλάνα για ένα δεύτερο γκολ και στο 40’ απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων με νέο πέναλτι του Τζέραρντ έπειτα από χέρι του Σίμπσον στην περιοχή.

Ωστόσο στην επανάληψη, η Λέστερ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε δύο λεπτά! Στο 58’ ο Νιούτζεντ με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 2-1 στο 58’, ενώ στο 60’ ο Σλουπ νίκησε με σουτ τον Μινιολέ, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης για τις «αλεπούδες».

Η Λίβερπουλ είχε ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μέρσεσάιντ να επιστρέψει στα άσχημα αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.