Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ταϊλάνδη ο Ντιόγκο

Στην Ταϊλάνδη ο Ντιόγκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2014 01:08
Στην πρωταθλήτρια Ταϊλάνδης, Μπουριράμ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Λουίς Ντιόγκο!

Όχι μόνο ομάδα, αλλά και ήπειρο άλλαξε ο Λουίς Ντιόγκο, ο οποίος αποχώρησε από τη Βραζιλία και τη Παλμέιρας -παρά το ενδιαφέρον της Φλουμινένσε- για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης με τη φανέλα της Μπουριράμ Γιουνάιτεντ.

Μετά το πέρασμά του από Φλαμένγκο, Σάντος, Πορτουγκέζα και Παλμέιρας όπου… έσπασε τα κοντέρ σημειώνοντας... 7 γκολ σε 73 παιχνίδια (πρωτάθλημα και Κύπελλα), ο 27χρονος επιθετικός θα δοκιμάσει την τύχη του στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης φορώντας τη φανέλα των πρωταθλητών της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έφερε τον Ντιόγκο στην Ελλάδα το 2008 έναντι περίπου 10 εκατ. ευρώ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο ο παίκτης δεν είχε ανάλογη εξέλιξη και παρότι επέστρεψε στη Βραζιλία, δεν κατάφερε ούτε να… αγγίξει τον αριθμό των γκολ που πέτυχε στην πρώτη του θητεία στην Πορτουγκέζα ως 20αρης (24 γκολ σε 41 παιχνίδια).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.