Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ψάχνει προπονητή η Γουέστ Μπρομ του Σαμαρά

Ψάχνει προπονητή η Γουέστ Μπρομ του Σαμαρά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2014 02:46
Παρελθόν από τον πάγκο της Γουέστ Μπρομ αποτελεί ο Ίαν Έρβιν μετά τη νέα ήττα της ομάδας που την έφερε μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Γουέστ Μπρομ, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (29/12) ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Ίαν Έρβιν, ο οποίος έμεινε στον πάγκο της ομάδας για μόλις 7 μήνες.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός, στην πρώτη του δουλειά σε σύλλογο πρώτης κατηγορίας, δεν κατάφερε να οδηγήσει την Γουέστ Μπρομ σε θετικά αποτελέσματα, με την ομάδα του Γιώργου Σαμαρά να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 17η θέση με μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, στον πάγκο για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ θα βρεθούν οι βοηθοί Ρομπ Κέλι και Κιθ Ντάουνινγκ και πλέον μένει να δούμε ποιος θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας.

Η απόφαση αυτή αφορά βέβαια και το μέλλον του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Έρβιν (μόλις 5 συμμετοχές και αυτές ως αλλαγή) και μένει να φανεί εάν ο νέος προπονητής θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα διεθνή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.