Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει τα ντέρμπι λόγω… Κόπα Άφρικα ο Τουρέ

Χάνει τα ντέρμπι λόγω… Κόπα Άφρικα ο Τουρέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2014 00:56
Όπως αναμενόταν, ο Γιάγια Τουρέ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για τα τελικά του Κόπα Άφρικα, με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Σίτι να χάνει τον Ιβοριανό μέσο το διάστημα που θα δίνει κρίσιμα παιχνίδια με Έβερτον, Άρσεναλ και Τσέλσι. Δείτε την αποστολή της Ακτής.

Δεν επιφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις η αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα της Ισημερινής Γουινέας (15 Ιανουαρίου- 8 Φεβρουαρίου) καθώς ο Ερβέ Ρενάρ κάλεσε όλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας με εξαίρεση τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος τον Αύγουστο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους «ελέφαντες».

Στην 23αδα βρίσκεται φυσικά ο Γιάγια Τουρέ ο οποίος θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα και θα χάσει τα τρία δύσκολα σερί παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι με Έβερτον (10/1, εκτός), Άρσεναλ (18/1, εντός) και Τσέλσι (31/1, εκτός).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο αδερφός του, Κόλο Τουρέ αλλά και ο Ζερβίνιο ο οποίος δεν θα ενισχύσει τη Ρόμα στο ντέρμπι με τη Λάτσιο (11/1) καθώς εκείνο το διάστημα αναμένεται να βρίσκεται στην προετοιμασία της Ακτής.

Υπενθυμίζεται πως η Ακτή Ελεφαντοστού βρίσκεται στον 4ο όμιλο μαζί με Μάλι, Καμερούν και Γουινέα και θα διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο στο θεσμό μετά το 1992.

Αναλυτικά η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπουμπακάρ Μπαρί (Λόκερεν), Σιλβέν Γκμποχούο (Σέβε Σπορτ), Σαγιούμπα Μαντέ (Στάμπαεκ).

Αμυντικοί: Ντάνιελ Ακπά Ακπρό (Τουλούζ), Σέρζ Οριέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ερίκ Μπερτρνάν Μπαΐλί (Εσπανιόλ), Βίλφριντ Κανόν (Ντεν Χάαγκ), Σακία Τιενέ (Μονπελιέ), Κόλο Τουρέ (Λίβερπουλ), Ουσμάν Βιέρα (Ρίζεσπορ).

Μέσοι: Ρότζερ Ασαλέ (Σέβε Σπορτ), Σέρι Ντιέ (Βασιλεία), Ισμαέλ Ντιομαντέ (Σεντ Ετιέν), Σεΐκ Ντουκουρέ (Μετς), Μαξ Γκραντέλ (Σεντ Ετιέν), Σεΐκ Τιοτέ (Νιούκαστλ), Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι).

Επιθετικοί: Βίλφριντ Μπονί (Σουόνσι), Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ζερβίνιο (Ρόμα), Σάλομον Καλού (Χέρτα), Ζούνιορ Ταλό (Μπαστιά), Λασινά Τραορέ (Μονακό).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.