Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Ήταν σκάνδαλο…»

Μουρίνιο: «Ήταν σκάνδαλο…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2014 20:28
Ως σκάνδαλο χαρακτήρισε ο Ζοζέ Μουρίνιο την απόφαση του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι για την Τσέλσι σε ανατροπή του Φάμπρεγκας στην περιοχή της Σαουθάμπτον. Για «καμπάνια που έχει στηθεί για να επηρεάσει τους διαιτητές εις βάρος μας» έκανε λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ποιος είδε τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε! Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι ξέσπασε με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον (1-1) εξαιτίας της απόφασης του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Φάμπρεγκας, ο οποίος τιμωρήθηκε μάλιστα με κίτρινη για θέατρο.

Ο «special one» έκανε λόγο για απόφαση-σκάνδαλο, ενώ πρόσθεσε πως έχει στηθεί καμπάνια για να επηρεάσει τους διαιτητές εις βάρος των «μπλε»:

«Στις άλλες χώρες που έχω δουλέψει, αυτό που συνέβη εδώ θα γινόταν πρωτοσέλιδο με τίτλο «σκάνδαλο». Ήταν σκάνδαλο γιατί ήταν ξεκάθαρο πέναλτι. Όχι μικρό, αλλά μεγέθους... Μπιγκ Μπεν. Υπάρχει μία καμπάνια που έχει στηθεί από τα ΜΜΕ, τους σχολιαστές και τους προπονητές των άλλων ομάδων για να επηρεάζει τους διαιτητές εις βάρος μας. Χάσαμε δύο βαθμούς και ο Φάμπρεγκας πήρε κίτρινη που δεν μπορούμε να σβήσουμε. Ο διαιτητής μας πήρε δυο βαθμούς και θα ντραπεί με αυτά που θα δει στην τηλεόραση το βράδυ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε ως ομάδα, παίζουμε πολύ καλά παιχνίδι με παιχνίδι, παλεύουμε κόντρα στις αποφάσεις και συνεχίζουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.