Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Τότεναμ και Μαν. Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Τότεναμ και Μαν. Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2014 16:07
Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με τους «κόκκινους διαβόλους» να είχαν τις πιο μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του εξαιρετικού Γιορίς.

Στο τελευταίο τους παιχνίδι για το 2014, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Λονδίνο στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τους «κόκκινους διαβόλους» στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ να είχε δοκάρι με τον Μάτα στο 22’, ενώ ο Γιορίς είπε «όχι» σε δύο περιπτώσεις, αρχικά σε τετ-α-τετ με τον Φαν Πέρσι στο 40’ και πέντε λεπτά μετά σε σουτ του Γιανγκ.

Να σημειωθεί πως στο 24’ ο Τζόουνς παραβίασε την εστία του Γάλλου γκολκίπερ, ωστόσο ο βοηθός ακύρωσε το γκολ θεωρώντας πως ο Φαλκάο, που ήταν σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε τη φάση.

Στην επανάληψη η Τότεναμ ισορρόπησε και είχε κάποιες καλές στιγμές για να πάρει το προβάδισμα, με τον Ντε Χέα να αποκρούει το σουτ του Φάτσιο στο 72’ ενώ στο 82’ ο Μέισον δεν μπόρεσε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Με την ισοπαλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 36 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση, ενώ η Τότεναμ έπιασε προσωρινά στην 6η θέση τη Γουέστ Χαμ με 31.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.