Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στην Ίντερ ο Ποντόλσκι

Πλησιάζει στην Ίντερ ο Ποντόλσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2014 23:42
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ βρίσκεται η Ίντερ σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ βρίσκεται η Ίντερ μετά τη συνάντηση των δύο ομάδων στο Λονδίνο και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης αναμένεται να γίνει κάτοικος Μιλάνου.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του Γερμανού άσου έναντι ποσού που αγγίζει τα 1-2 εκατ. ευρώ, ενώ η συμφωνία φέρεται ότι περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο Ποντόλσκι εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «νερτζούρι» καθώς επιθυμεί να αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο 29χρονος δεν έχει αγωνιστεί βασικός σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν με την Άρσεναλ, μετρώντας 7 συμμετοχές ως αλλαγή στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έχει πετύχει 3 γκολ σε 5 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός από τον Ποντόλσκι, η Ίντερ επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα ενός επιθετικού, με τη «Gazzeta Dello Sport» να αναφέρει πως οι «νερατζούρι» θα συναντηθούν με ανθρώπους της Τσέλσι για τον δανεισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.