Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα «πράσινα» ο Ταυλαρίδης

Στα «πράσινα» ο Ταυλαρίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2014 14:01
Σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη ήρθε ο Παναθηναϊκός. «Είναι το όνειρό μου να παίξω στον Παναθηναϊκό» δήλωσε ο παίκτης που θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Μετά τον Σωτήρη Νίνη, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε ακόμα μια προσθήκη, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη.

Τις τελευταίες δύο ημέρες η διοίκηση των «πράσινων» βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τους Περιστεριώτες και τελικώς ήρθε σε συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του 34χρονου αμυντικού, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι:

«Είναι το όνειρό μου να παίξω στον Παναθηναϊκό. Σας παρακαλώ αφήστε να πάω και να κλείσω εκεί την καριέρα μου» ήταν τα λόγια του Ταυλαρίδη στη διοίκηση του Ατρόμητου, με τον παίκτη μάλιστα να φέρεται ότι χάρισε ένα μέρος των οφειλομένων του στους Περιστεριώτες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παράλληλα οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Καλτσά, με τον άσο της Βέροιας να αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα το καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.