Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά στο -3 από την κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι, νίκες για Λίβερπουλ, Τότεναμ (videos)

Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά στο -3 από την κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι, νίκες για Λίβερπουλ, Τότεναμ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2014 19:28
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε στην έδρα της Γουέστ Μπρομ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πήρε τη νίκη με 3-1 και μείωσε ξανά στο -3 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Νίκη και για Λίβερπουλ, 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι, ζορίστηκε η Τότεναμ, 2-1 στην έδρα της Λέστερ.

Παρότι έπαιζε για 2ο παιχνίδι χωρίς σέντερ φορ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε άνετα με 3-1 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και διατήρησε το -3 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Οι «πολίτες» «καθάρισαν» από νωρίς τη νίκη, με τον Φερνάντο να σκοράρει από κοντά στο 8’, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην ομάδα, ενώ στο 13’ ο Τουρέ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι «έγραψε» το 2-0.

Στο 34’ ο Σίλβα ανέβασε τον δείκτη του σκορ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλώς στο 87’ με τον Ιντέγιε.

Με Στέρλινγκ η Λίβερπουλ


Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά στο -3 από την κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι, νίκες για Λίβερπουλ, Τότεναμ (videos)
Νίκη και για Λίβερπουλ, η οποία ζορίστηκε κόντρα στη Μπέρνλι, ωστόσο κατάφερε να φύγει με το «διπλό» (1-0) από το «Τερφ Μουρ».

Οι «κόκκινοι» ήταν κακοί στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ, με την Μπέρνλι να είχε δοκάρι με τον Ίνγκς στο 14’, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Άρφιλντ στο 35’.

Ωστόσο στην επανάληψη η Λίβερπουλ βελτίωσε αισθητά την απόδοση της και στο 62’ κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Στέρλινγκ, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ζορίστηκε η Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά στο -3 από την κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι, νίκες για Λίβερπουλ, Τότεναμ (videos)
Με γκολ των Κέιν και Έρικσεν, η Τότεναμ έφυγε με τη νίκη (2-1) από την έδρα της ουραγού Λέστερ, η οποία έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μόργκαν στο φινάλε για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Κέιν με το 15ο φετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό για τους «πετεινούς», ωστόσο η Λέστερ δεν τα παράτησε, καθώς είχε δοκάρι με τον Ουγιόα και στο 48’ ο Αργεντινός δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Παρόλα αυτά η Τότεναμ ξαναπήρε το προβάδισμα, με τον Έρικσεν να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 71’. Στα υπόλοιπα λεπτά η Λέστερ πίεσε ασφυχτικά για την ισοφάριση και είχε τεράστια ευκαιρία στο φινάλε, με τον Μόργκαν να μην βρίσκει δίχτυα σε κενή εστία.

4η η Σαουθάμπτον, νίκες για Χαλ, Σουόνσι


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σαουθάμπτον η οποία κέρδισε με 3-1 την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο και ανέβηκε στην 4η θέση, ενώ η Στόουκ με πέναλτι του Μπόγιαν κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Έβερτον.

Μεγάλη νίκη για την Χαλ στην επιστροφή του Στιβ Μπρους στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ», με τους «τίγρεις» να νικάνε με 3-1 την Σάντερλαντ, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 1ο λεπτό.

Από την άλλη, στην 7η θέση ανέβηκε η Σουόνσι, η οποία επικράτησε με 1-0 της Άστον Βίλα στο «Λίμπερτι» με γκολ του Σίγκουρτσον









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.