Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Μαν. Γιουνάιτεντ με σόου Ρούνεϊ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Μαν. Γιουνάιτεντ με σόου Ρούνεϊ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2014 18:59
Με δύο γκολ και μία ασίστ στον Φαν Πέρσι, ο Γουέιν Ρούνει ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 απέναντι στη Νιούκαστλ που επέτρεψε στην ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ να διατηρηθεί στην 3η θέση.

Η πρώτη αγγλική ομάδα που φτάνει τις 50 νίκες στη Boxing Day έγινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Νιούκαστλ στο «Όλντ Τράφορντ» και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Άστον Βιλα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος με δύο γκολ και μία ασίστ επέτρεψε στους «κόκκινους διαβόλους» να διατηρηθούν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άγγλος φορ άνοιξε το σκορ στο 23’ μετά από ασίστ του Φαλκάο, ενώ από κλέψιμο του Κολομβιανού στο 36’ ξεκίνησε και το 2ο γκολ των γηπεδούχων, με τη μπάλα να καταλήγει στον Ρούνεϊ, μετά από πάσα του Μάτα, και ο διεθνής άσος δεν αστόχησε από κοντά, «γράφοντας» το 2-0.

Ο Ρούνεϊ ήταν πρωταγωνιστής και στο 3ο γκολ, καθώς στο 53’ βρήκε ωραία τον Φαν Πέρσι ο οποίος με κεφαλιά «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του, με την Νιούκαστλ να μειώνει απλώς στο 87’ με πέναλτι του Σισέ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.