Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά μόνη στην κορυφή η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά μόνη στην κορυφή η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2014 00:03
Με γκολ των Τέρι (2’) και Φάμπρεγκας (78’), η Τσέλσι έφυγε με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Στόουκ και ξέφυγε ξανά με +3 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι που από το Σάββατο βρίσκονταν στην κορυφή με παιχνίδι περισσότερο.

Τη νίκη που της επέτρεψε να μείνει ξανά μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ πήρε στο «Μπριτάνια» η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 2-0 της Στόουκ και ξέφυγε ξανά με +3 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Τέρι, ο οποίος σκόραρε για 15η διαδοχική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα από κόρνερ του Φάμπρεγκας, ενώ στο 31’ ο Ντιέγκο Κόστα έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία για το 2-0.

Από την πλευρά της, η Στόουκ, με εξαίρεση ένα σουτ του Ενζονζί στο 21’ που απόκρουσε ο Κουρτουά, δεν απείλησε την εστία των «μπλε» και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους θα μπορούσε να μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα, με τον Μπάρντσλει να γλιτώνει τη δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα της φανέλας του Κόστα που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Μπέγκοβιτς.

Στην επανάληψη, η Τσέλσι είχε τον έλεγχο ωστόσο δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Στόουκ και λίγο έλλειψε να το πληρώσει με την ισοφάριση στο 71’ όταν το σουτ του Άνταμ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά.

Ωστόσο στο 78’ ο Φάμπρεγκας με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπέγκοβιτς «κλειδώνοντας» τη νίκη για την Τσέλσι, που στη συνέχεια είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κόστα (83’) για να πετύχει ακόμα ένα γκολ.

Στον αντίποδα η Στόουκ είχε δύο καλές στιγμές στο φινάλε με σουτ των Ασαιντί και Μπόγιαν για να μειώσει σε 2-1, ενώ να σημειωθεί πως γλίτωσε ακόμα μια αποβολή στο 84', με την κάμερα να πιάνει τον Άνταμ να χτυπάει δύο φορές με τον αγκώνα τον Σούρλε σε διεκδίκηση της μπάλας.

Η διπλή αγκωνιά του Άνταμ στον Σούρλε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.