Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πεντάρα και κορυφή για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Πεντάρα και κορυφή για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2014 21:33
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2014 ο Ολυμπιακός ο οποίος κέρδισε με 5-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύο γκολ ο Μπενίτες (65’, 73’) που είχε και δοκάρι στο φινάλε, από ένα οι Μανιάτης (11’), Τσόρι (63’ πεν.) και Μπουχαλάκης (78’).

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κέρδισε με το εμφατικό 5-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και πέρασε προσωρινά στην 1η θέση της Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι με σουτ του Μίνγκα στο 2ο λεπτό το οποίο έδιωξε ο Ρομπέρτο και στο 11’ ο Μανιάτης έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, «γράφοντας» το 1-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαζουάκου.

Η Καλλονή δεν πτοήθηκε και απείλησε δύο φορές με τον Λεοζίνιο (17’, 24’) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χωρίς όμως αποτέλεσμα και στο 40’ η ομάδα του Μίτσελ έφτασε κοντά στο 2-0, με τον Μήτρογλου να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και «καθάρισαν» τη νίκη μέσα σε δύο λεπτά, καθώς στο 63’ ο Τσόρι ευστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι (χέρι του Πιπίνη), ενώ στο 65’ ο Μπενίτες με ωραία ενέργεια και σουτ «έγραψε» το 3-0.

Ο Παραγουανός πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 73’ με φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής και στο 78’ ο Μπουχαλάκης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την Καλλονή η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε δεχτεί ούτε γκολ στη Μυτιλήνη ενώ ο Ερικ Αμπιντάλ γνώρισε την αποθέωση από όλο το γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.