Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν έφτανε ο Φαλκάο στην Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν έφτανε ο Φαλκάο στην Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2014 19:22
Ο Φαλκάο επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ η οποία έμεινε στο 1-1 με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και γνώρισε την πρώτη της απώλεια μετά από έξι σερί νίκες. «Ξύπνησε» η Σαουθάμπτον, 3-0 την Έβερτον, νίκες για Γούεστ Χαμ και Τότεναμ.

Το σερί έξι συνεχόμενων νικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησε στο «Βίλα Παρκ», καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Άστον Βίλα και επέτρεψαν σε Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον να μειώσουν τη διαφορά τους από την 3η θέση στο -1 και στο -3 αντίστοιχα.

Η Άστον Βίλα κατάφερε να προηγηθεί στο 18’ με εκπληκτικό γκολ του Μπεντέκε, ο οποίος είχε ευκαιρία για να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Ντε Χέα.

Από την πλευρά της, η Γιουνάιτεντ δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος, όμως στο 55’ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Φαλκάο να συνδυάζει με γκολ την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα, σκοράροντας με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γιανγκ.

Στο 66’ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ, καθώς ο Αγκμπολαχόρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Γιανγκ, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Νίκες για Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ


Η ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέτρεψε στην Γουέστ Χαμ να πλησιάσει στο -1 από την 3η θέση μετά τη νίκη της με 2-1 απέναντι στην ουραγό Λέστερ, ενώ η Σαουθάμπτον επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 συνεχόμενες ήττες, νικώντας με 3-0 την Έβερτον.

Οι «Άγιοι» με τη νίκη τους έφτασαν τους 29 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση με -3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ δύο βαθμούς λιγότερους έχει η Τότεναμ, η οποία με γκολ των Κέιν και Λαμέλα κέρδισε με 2-1 τη Μπέρνλι στο Λονδίνο.

Νίκη και για Σουόνσι, η οποία έφυγε με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Χαλ χάρη σε γκολ του Κι, ενώ η ΚΠΡ με χατ-τρικ του Όστιν κέρδισε με 3-2 την Γουέστ Μπρομ, που είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 20ο λεπτό!








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.