Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκη στο 90’ και ρεκόρ για Μπάγερν (video)

Μπουντεσλίγκα: Νίκη στο 90’ και ρεκόρ για Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2014 00:37
Με τον Ρόμπεν να σκοράρει στο 90’, η Μπάγερν κέρδισε με 2-1 την Μάιντς εκτός έδρας και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της για το 2014, «σπάζοντας» δύο ρεκόρ.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Μάιντς και έπαιζε με αρκετές απουσίες, η Μπάγερν κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να περάσει προσωρινά στο +14 από τη δεύτερη Βόλφσμπουργκ.

Η Μάιντς ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 21’ με γκολ του Σότο ωστόσο η Μπάγερν απάντησε τρία λεπτά μετά με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σβάινστάιγκερ.

Στο 49’ο Νόιερ πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Μάλι και στο 90’ ο Ρόμπεν ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Πεπ Γκουαρνιόλα, σκοράροντας από κοντά για το τελικό 2-1.

Αυτή ήταν η 14η νίκη της Μπάγερν σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος, με τους Βαυαρούς να φτάνουν τους 45 βαθμούς και να «σπάνε» το ρεκόρ των 44 βαθμών στον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα, το οποίο είχαν οι ίδιοι.

Μάλιστα οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με μόλις 4 γκολ παθητικό, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ στην Μπουντεσλίγκα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.