Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μήτρογλου

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2014 21:28
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πανιώνιο ωστόσο με δύο γκολ του Μήτρογλου (36’, 90+1’) πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Καραϊσκάκη» και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ. Τελευταίο ματς για Αμπιντάλ, βραβεύτηκε ο Ιμπαγάσα.

Μετά τη Λιβαδειά, ο Μήτρογλου έδωσε ξανά τη λύση για τον Ολυμπιακό, καθώς με δύο δικά του γκολ οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-0 τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη» ωστόσο δεν έπεισαν με την απόδοση τους, παρουσιάζοντας ξανά πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Η ομάδα του Μίτσελ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο παρά τα συντριπτικά ποσοστά κατοχής, δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του Πανιωνίου, ο οποίος έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 16’, με τον Ρομπέρτο να διώχνει με το πόδι το σουτ του Μπουμάλ.

Ο Μποτία, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο μέρος, απάντησε στις ευκαιρίες στο 23’, με το σουτ του να κοντράρεται στον Τασουλή. Ένα λεπτό μετά ο Μήτρογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο δεν αστόχησε στο 36’, γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, με τον Ολυμπιακό να είχε την κατοχή ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσει ευκαιρίες, με αποτέλεσμα το πιο εντυπωσιακό στιγμιότυπο στο παιχνίδι μέχρι το 62’ να ήταν η είσοδος του Αριέρ Ιμπαγάσα ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Δύο λεπτά μετά ο Κασάμι απείλησε με δυνατό σουτ που έδιωξε με γροθιές ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 69’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ακόμα μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Εντιγκά.

Μετά το 70', ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας στο 71’ με σουτ του Γιάννου που έδιωξε ο Ρομπέρτο, ενώ στο 83’ το σουτ του Μασούρα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Ένα λεπτό νωρίτερα ο Μήτρογλου είχε απειλήσει με φαλτσαριστό σουτ έξω από περιοχή που έδιωξε ο Παπαδόπουλος και τελικώς στο 90+1’ ο Έλληνας φορ «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αμπιντάλ ο οποίος κρεμάει τα παπούτσια του και επιστρέφει στην Βαρκελώνη, προκειμένου να αναλάβει διευθυντικό πόστο στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία (28’ Σιόβας), Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι (87’ Φορτούνης), Τσόρι, Αφελάι (62’ Ντοσεβί), Μήτρογλου.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (62’ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Μασούρας (84’ Σμυρλής), Σιώπης (75’ Βούζας), Μητρόπουλος, Πάνος, Γιάννου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.