Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Άνετα η Μπάγερν (video)

Μπουντεσλίγκα: Άνετα η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2014 23:20
Με τον Ρόμπεν να πετυχαίνει το 100ο του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν, οι Βαυαροί κέρδισαν με 2-0 τη Φράιμπουργκ, πήραν την 7η συνεχόμενη νίκη τους στη Μπουντεσλίγκα και ξέφυγαν προσωρινά με 12 βαθμούς από τη 2η Βόλφσμπουργκ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Φράιμπουργκ η Μπάγερν, η οποία πήρε τη νίκη με 2-0 στο Μόναχο ενώ είχε ευκαιρίες και δοκάρι για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Μίλερ (22’) και Γκέτσε (25’) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ ώσπου στο 40’ ο Ρόμπεν με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής «έγραψε» το 1-0, πετυχαίνοντας το 100ο τέρμα με τη φανέλα των Βαυαρών.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 48’ έφτασε σε 2ο γκολ, με τον Μίλερ να παίρνει το ριμπάουντ, μετά από προσπάθεια του Μπερνάτ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 2-0.

Η Φράιμπουργκ δεν κατάφερε να αντιδράσει και η Μπάγερν θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ, με τον Μίλερ να αστοχεί από καλή θέση στο 56’, ενώ στο 62’ ο Ντάντε δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Μπούρκι.

Ο Ελβετός γκολκίπερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Μπερνάτ στο 70’, με τον Ισπανό άσο να είχε και δοκάρι στο 71’ για να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με αποτέλεσμα η Μπάγερν να φτάσει τους 42 βαθμούς και να βρίσκεται προσωρινά στο +12 από τη 2η Βόλφσμπουργκ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Στουτγκάρδη του Στέφενς επέστρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε με 1-0 στο Αμβούργο χάρη σε τέρμα του Κλάιν (42’) και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις. Νίκη και για το Ανόβερο το οποίο κέρδισε με 2-0 την Άουγκσμπουργκ και πήρε το πρώτο τρίποντο από τις 7 Νοεμβρίου.

Τέλος, ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Κολωνίας με τη Μάιντς, με τον Καπίνο να μένει στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους (δεν έχει παίξει ακόμα τη φετινή σεζόν).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.