Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Επιτέλους νίκη για Ίντερ

Σέριε Α: Επιτέλους νίκη για Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2014 02:37
Την πρώτη της νίκη στη Σέριε Α από τις 29 Οκτωβρίου πανηγύρισε η Ίντερ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Κίεβο στη Βερόνα και ανέβηκε στην 11η θέση με 20 βαθμούς, έξι λιγότερους από την 3η θέση. Κόβατσιτς (19') και Ρανόνκια (55') τα γκολ.

Πρώτο «τρίποντο» για τον Ρομπέρτο Μαντσνίνι στον πάγκο της Ίντερ σε αγώνα πρωταθλήματος, καθώς οι «νερατζούρι» έφυγαν με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Κίεβο και μείωσαν στο -6 τη διαφορά από την 3η θέση, στην οποία ισοβαθμούν Λάτσιο, Σαμπντόρια και Τζένοα.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Παλόσκι στο 9’ για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο Χαντάνοβιτς δήλωσε «παρών» και στο 19’ ο Κόβατσιτς, μετά από γύρισμα του Ικάρντι, «έγραψε» από κοντά το 1-0 για την Ίντερ.

Η Κίεβο προσπάθησε να απαντήσει έχοντας καλές στιγμές με Μετζιορίνι (35’) και Παλόσκι (47’) αλλά στο 55’ ο Ρανόκια διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 2-0 για την Ίντερ που πανηγύρισε νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τις 29 Οκτωβρίου.

Στον αντίποδα, η Κίεβο που αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα στο 71’ λόγω αποβολής του Μπότα, έμεινε στους 13 βαθμούς, έναν μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.