Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλα ματς στους «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλα ματς στους «16»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2014 13:20
Μεγάλα παιχνίδια ανέδειξε η κλήρωση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, απ’ όπου ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Παρί-Τσέλσι, Μαν. Σίτι-Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους-Ντόρτμουντ

Σπουδαία παιχνίδια έβγαλε η κληρωτίδα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην επανάληψη των περσινών προημιτελικών του θεσμού, ενώ η Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μάντσεστερ Σίτι όπως συνέβη και την περσινή σεζόν στην ίδια φάση της διοργάνωσης.

Μεγάλο ενδιαφέρον και στο ζευγάρι της Γιουβέντους με τη Ντόρτμουντ, ομάδες που είχαν συναντηθεί και στον τελικό του 1997!

Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Σάλκε όπως συνέβη και την περσινή σεζόν στη φάση των «16», η Μπάγερν θα παίξει με τη Σαχτάρ, ενώ η Άρσεναλ α κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονακό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα διασταυρώσει τα ξίφη της απέναντι στην Λεβερκούζεν του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ η Πόρτο θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία.

Τα ζευγάρια στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ:


Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι
Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα
Λεβερκούζεν – Ατλέτικο
Γιουβέντους – Ντόρτμουντ
Σάλκε – Ρεάλ
Σαχτάρ – Μπάγερν
Άρσεναλ - Μονακό
Βασιλεία - Πόρτο

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 17-18 και 24-25 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς 10-11 και 17-18 Μαρτίου, με τις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους να δίνουν τον επαναληπτικό εντός έδρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.