Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα η Μονακό (video)

Σαμπιονά: Έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα η Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2014 00:54
Γιορτινές μέρες έρχονται και γι’ αυτό η Μονακό φρόντισε να κάνει δωράκια στις Παρί Σεν Ζερμέν και Λιόν, καθώς η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε με 1-0 την Μαρσέιγ στο Πριγκιπάτο και δεν της επέτρεψε να ξεφύγει στην κορυφή του Σαμπιονά.

Η ήττα-σοκ της Παρί από τη Γκινγκάμπ έδωσε στην Μαρσέιγ μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει με +4 στην κορυφή από την ομάδα του Λοράν Μπλαν. Ωστόσο η Μονακό με γκολ του 20χρονου Σίλβα στο 67’ πήρε τη νίκη με 1-0 βάζοντας… φωτιά στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε αρκετές καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με την Μαρσέιγ να απειλεί πρώτη στο 9’ με κεφαλιά του Ζινιάκ, ενώ η Μονακό απάντησε στο 11’, με τον Μαρσιάλ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Οι Μονεγάσκοι έχασαν νέα ευκαιρία με σουτ του Καρασό στο 39’ που έδιωξε με το ένα χέρι ο Μανταντά, ενώ στο 41’ ο Τζα Τζετζέ δεν μπόρεσε να κερδίσει σε τετ-α-τετ τον Σούμπασιτς. Μάλιστα στην επόμενη φάση ο Φανί βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή της Μονακό, ωστόσο η κεφαλιά του ήταν απογοητευτική.

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, με την Μονακό όμως να παίρνει το προβάδισμα στο 67’ χάρη σε σουτ του Σίλβα, ο οποίος βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος του πέναλτι και νίκησε τον Μανταντά για το 1-0.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με τη ομάδα του Ζαρντίμ να ανεβαίνει στην 6η θέση με 29 βαθμούς και να βάζει… φωτιά στη μάχη για τον τίτλο, καθώς η Μαρσέιγ έμεινε στην 1η θέση με 38 ενώ Παρί (37 β.) και Λιόν (36β.) ακολουθούν σε απόσταση «αναπνοής».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.