Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2014 22:41
Μετά την Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο… δούλεψε για τη Ρεάλ, καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ και έμεινε στο -7 από την κορυφή.

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα μετά τις 12 Μάιου του 2013 γνώρισε η Ατλέτικο, καθώς οι πρωταθλητές ηττήθηκαν με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ στη Μαδρίτη, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να φτάνει έτσι τις 4 συνεχόμενες νίκες στη Πριμέρα.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα της Βιγιαρεάλ στο πρώτο μέρος έχοντας ως καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Τιάγκο στο 38’, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Γκάμπι.

Η ομάδα του Σιμεόνε ανέβασε ρυθμό στην επανάληψη, είχε μοναδική ευκαιρία με χαμένο τετ-α-τετ του Μάντζουκιτς στο 56’, με τον Κροάτη μάλιστα να σκοράρει με κεφαλιά τρία λεπτά αργότερα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα για επιθετικό φάουλ.

Η Ατλέτικο συνέχιζε να πιέζει ωστόσο στο 84’ ο Βιέτο πέρασε τον Γκοντίν και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μογιά χαρίζοντας τη νίκη στη Βιγιαρεάλ.

Το γκολ του Βιέτο:




Το ακυρωθέν γκολ του Μάντζουκιτς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.