Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν θα επιστρέψει ο Τόρες»

Μουρίνιο: «Δεν θα επιστρέψει ο Τόρες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2014 16:14
Τα σενάρια επιστροφής του Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι διέψευσε κατηγορηματικά ο Ζοζέ Μουρίνιο. «Δεν παίζει με Χαλ ο Κουρτουά» τόνισε

Τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Μίλαν για τον διετή δανεισμό του Φερνάντο Τόρες, με τον Ισπανό επιθετικό ωστόσο να μην έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Ιταλία, μετρώντας μόλις 1 γκολ σε 10 συμμετοχές στη Σέριε Α.

Μάλιστα αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τους «ροσονέρι» να σκέφτονται τη διακοπή του δανεισμού του Τόρες, με τον Μουρίνιο όμως να ξεκαθαρίζει πως ο 30χρονος φορ δεν θα επιστρέψει στους «μπλε»:

«Είναι αδύνατο να επιστρέψει. Είναι δανεικός για δύο χρόνια στη Μίλαν. Δεν έχουμε θέση για νέους παίκτες. Πάντως πρέπει να πω ότι κανένας άνθρωπος της Μίλαν δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Πιθανότατα τίποτα από αυτά που γράφονται δεν είναι αληθινό».

«Πρόβλημα τραυματισμού ο Κουρτουά, θα καλύψουμε το κενό του Σεσκ»

Παράλληλα, ο Μουρίνιο αποκάλυψε πως ο Τιμπό Κουρτουά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στη Χαλ:

«Ο Κουρτουά αποκόμισε μικρό μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση και δεν θα παίξει το Σάββατο. Είναι ευκαιρία για τον Τσεχ να αγωνιστεί και για τον Σβάρτσερ να βρεθεί στον πάγκο. Παίξαμε με τον Τσεχ σε τρία παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ και σε όλα τα ματς του Λιγκ Καπ. Δεν έχει να αποδείξει κάτι».

Όσο για την απουσία του Φάμπρεγκας λόγω καρτών: «Ο Σεσκ είναι πολύ σημαντικός για μας όμως είναι τιμωρημένος και εμπιστευόμαστε τους άλλους παίκτες»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.