Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αποχαιρέτησε με βαθμό ο Αστέρας

Γιουρόπα Λιγκ: Αποχαιρέτησε με βαθμό ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2014 22:45
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και τερμάτισε στην 3η θέση στον όμιλο του.

Ολοκληρώθηκε η αξιοπρεπέστατη παρουσία του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς οι Αρκάδες έμειναν στο 0-0 με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και τερμάτισαν στην τιμητική 3η θέση, έχοντας γνωρίσει ήττες μόνο από την Τότεναμ.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν αποκλειστεί, ωστόσο αμφότερες πάλεψαν για τη νίκη, με τον Αστέρα να είχε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό με πλασέ του Μπακασέτα, ενώ στο 2’ ήρθε η απάντηση της Παρτιζάν με σουτ του Νίνκοβιτς που έδιωξε ο Θεοδωρόπουλος.

Ο Σέρβος άσος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 στο 47’, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Αστέρα, ο οποίος άντεξε την πίεση και στο φινάλε θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη εάν ο Μάσα ευστοχούσε σε τετ-α-τετ στο 90ο λεπτό, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Έτσι, ο Αστέρας ολοκλήρωσε με 6 βαθμούς την πορεία του σε έναν δύσκολο όμιλο με Τότεναμ και Μπεσίκτας, αποχαιρετώντας την διοργάνωση με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Παρτιζάν: Λούκατς, Πέτροβιτς, Ίλιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόβ, Γκρμπιτς (74' Ίλιτς), Μάρκοβιτς, Ντρίντσιτς, Ζίβκοβιτς, Νίνκοβιτς (81' Λούκα), Σκούλετιτς (89' Κόγιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Τιέ Μπι (74' Μάσα), Τσοκάνης, Μπακασέτας (72' Μπαντιμπανγκά), Γιαννιώτας (63' Φερνάντες), Μπαράλες.

Η βαθμολογία:

1. Μπεσίκτας 12
2. Τότεναμ 11
3. Αστέρας 6
4. Παρτιζάν 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.