Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Στεάουα… εξαφανίστηκε (pics)

Η Στεάουα… εξαφανίστηκε (pics)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2014 14:27
Απίστευτα πράγματα στη Ρουμανία, καθώς η Στεάουα Βουκουρεστίου έπαψε να υπάρχει στην… κυριολεξία, αφού ο στρατός της χώρας κέρδισε τη δίκη που της αφαιρεί το όνομα, το σήμα, μέχρι και τα χρώματα της!

Η πιο δημοφιλής ομάδα της Ρουμανίας που έχει κατακτήσει 21 πρωταθλήματα και ένα Ευρωπαϊκό απειλείται με εξαφάνιση από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ο λόγος για τη Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία έχασε την προηγούμενη εβδομάδα τη δίκη από το ρουμανικό στρατό, που την κατήγγειλε για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και βρέθηκε χωρίς όνομα, σήμα και χρώματα!

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1986 «γεννήθηκε» μέσα από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, όμως το 1998 αυτονομήθηκε.

Μάλιστα στο χθεσινό παιχνίδι με την CSMS εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με κίτρινες φανέλες (αντί κόκκινες-μπλε), χωρίς σήμα και χωρίς όνομα.

Συγκεκριμένα το όνομα της απουσίαζε από παντού. Από τον φωτεινό πίνακα, τις συνθέσεις που δόθηκαν στα ΜΜΕ όπου αναγραφόταν ως «οικοδέσποινα», τις φανέλες της ομάδας ενώ στον αγωνιστικό χώρο ανακοινώθηκαν ως «πρωταθλητές Ρουμανίας» από τον εκφωνητή!

Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι της ομάδας να τα βρουν με το Υπουργείο Άμυνας για την χρήση του σήματος! Σύμφωνα με δημοσιογράφο της χώρας, αποφασίστηκε η Στεάουα να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το σήμα της μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινό παιχνίδι:









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.