Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Σταμάτησε στα… εφτά η ΑΕΚ (video)

Football League: Σταμάτησε στα… εφτά η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2014 19:55
Μεγάλη εμφάνιση για την ΑΕΚ, η οποία διέλυσε με 7-0 την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ και έκανε το 6x6 στη Football League. Χατ-τρικ ο Μάνταλος (12’, 39’, 82’ πεν.), δύο γκολ ο Μπρέσεβιτς (22’, 75’), από ένα οι Μπαρμπόσα (24’), Πλατέλας (57’).

Γκολ και θέαμα πρόσφερε στους οπαδούς της η ΑΕΚ, η οποία διέλυσε με 7-0 την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ και έκανε το 6x6 στη Football League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «Ένωση» ήταν ο Μάνταλος ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ανοίγοντας τον χορό των γκολ στο 12’ με σουτ έξω από την περιοχή. Η «Ένωση» συνέχιζε να πιέζει και στο 22’, μετά από ασίστ του Πλατέλλα, ο Μπρέσεβιτς με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Δύο λεπτά μετά, ο Μπαρμπόσα έβαλε και το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ στο 39’ ο Μάνταλος με κεφαλιά έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων.

Το… πάρτι συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον Πλατέλλα να χρίζεται και αυτός σκόρερ στο 57’, ενώ στο 75’ ο Μπρέσεβιτς πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Γουναρίδη σε σουτ του Ζόριτς, «γράφοντας» έτσι το 6-0.

Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 82’ ο Μάνταλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Ζόριτς, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.